Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχική >> Ηχοι
Ηχητικά-Συνθήματα PDF Εκτύπωση E-mail

 

Ηχογραφημένα συνθήματα μπορείτε να ακούσετε στο επίσημο κανάλι των MONSTERS, το Monsters1Chants.


Για να αποθηκεύσετε τα ηχητικά πατήστε δεξί κλικ-αποθήκευση ως.

Ηχητικά

Ύμνος Α.Ε.Λ.

Ύμνος ΑΕΛ - Metal version by Denial Price

Λάρισα-Ελλάδα, Λάρισα Ευρώπη

Αποδυτήρια '88

 

Συνθήματα

Κι αν κάποιοι φύγαν...

Για σένα έχω χάσει το μυαλό

ΑΕΛ ΝΤΟΥ

ΟΟΟ ΟΟΟ Α-ΕΕΕΛ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟ

 

 

Monsterland

08-07-2011 ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...

Και ξαφνικά οι τυφλοί είδαν και οι κουφοί άκουσαν. Κοιτώντας προς τον ουρανό , ο αξιότιμος κύριος υπουργός , είδε το φως το αληθινό!
Για όλα , λοιπόν , φταίνε οι σύνδεσμοι. Ακόμη μια φορά... Ναι , οι σύνδεσμοι που με τον προηγούμενο νόμο καταργήθηκαν-ακόμη γελάνε όσοι έχουν νομική γνώση πρωτοετούς φοιτητή Νομικής-τώρα λέει , θα αναστείλουν τη λειτουργία τους!

Περισσότερα...

Supporters Area

20-11-2010 «ΠΑΡΑΜΥΘΙ...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ»

" ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ... ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΙ "

H προσθήκη με μαρκαδόρο σε πινακίδα σε μια από τις εξόδους της πόλης στιγματίζει χαρακτηριστικά ένα φαινόμενο που ξεκίνησε αγωνιστικό και κατέληξε κοινωνικό. Η “ ΠΟΛΗ-ΚΡΑΤΟΣ” των δύο ημερών τον Μάρτιο του ’88 που έκοψε τη χώρα στα δύο για να υπερασπιστεί την κρυστάλλινη αγωνιστική ανωτερότητά της ΑΕΛ, έχτισε ταυτόχρονα τη γέφυρα για να περάσει κανείς από την απλή ποδοσφαιρική ανάκληση-αναπόληση στην κοινωνική επέκταση ενός συμβόλου. Το άλογο που στέκεται στα δύο πόδια του, από ένα νομισματικό εύρημα της αγροτικής ζωής της περιοχής, μεταμορφώθηκε πάνω σε μια φανέλα σε επαναστατικό σύμβολο μιας ολόκληρης πόλης.

 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις

23-01-2012 ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Ο κύκλος έκλεισε οριστικά… Αν ψάχνεις να βρεις απαντήσεις στα οικονομικά προβλήματα της παε ή δικά σου ή και των δύο, οι απαντήσεις κρύβονται στις λέξεις εγωισμός, αλαζονεία, στενοκεφαλιά και ασχετοσύνη… Σίγουρα πάντως όχι στα πρόστιμα που πλήρωσε η ΑΕΛ όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα που τα κουκιά δεν περισσεύουν πήγαινε στους κολλητούς σου μάνατζερ που σε κορόιδευαν όλα αυτά τα χρόνια να αποζημιωθείς. Εκτός αν πουλήσει ς την πατέντα-«παγκόσμια πρωτοτυπία» διοίκησης ποδοσφαιρικής ομάδας: ΑΕΛ, η ομάδα του 48ωρου ανά 15ήμερο, με σήμα το εφήμερο.

Περισσότερα...
Διαφήμιση
7o MONSTERS CAMPING
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση